BOLU / MERKEZ - İzzet Baysal Anadolu Lisesi

9. SINIF ÖĞRENCİ KAYITLARI HAKKINDA

9. SINIF ÖĞRENCİ KAYITLARI

* 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılında okulumuzda 9. sınıf okuyacak öğrencilerimizin yerleştirme işlemleri Bakanlığımızca yapılmış olup, okulumuza yerleşme hakkı kazanan öğrencilerin kayıtları da otomatik olarak yapılmıştır.

* 9. Sınıf öğrencilerimiz ve velilerimizle daha etkin iletişim kurabilmek ve öğrencilerin 9. sınıfta okuyacakları seçmeli dersleri (5 saat) belirlemek üzere 22 Ağustos 2022 - 2 Eylül 2022 tarihleri arasında öğrencilerimizi ve velilerini okulumuza bekliyoruz. Doldurulacak dilekçe ve matbu formlar okul tarafından verilecektir.

* Okulumuza bağlı Kız ve Erkek Öğrenci Pansiyonlarımız bulunmakta olup, pansiyonda barınacak öğrencilerimizin velileri Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcısı ile görüşerek başvurularını gerçekleştireceklerdir.

* Okulumuzun kıyafeti belli olup, öğrencilerimiz okul kıyafeti giyeceklerdir.

* Kayıt için gerekenler :

- Kayıt Formları (okul tarafından verilecektir)

- Pansiyon Başvuru Evrakları (Okul tarafından verilecektir)

- Nüfus Cüzdan Fotokopisi (okulda çekilebilecektir)

- 2 adet fotoğraf   (eğitim-öğretim başladığında okulda çekilecektir)

- 2 Top Fotokopi Kağıdı

- 2 adet Tahta Kalemi (farklı renkte)

- 3 adet telli plastik dosya

* 8 Eylül Perşembe Günü 9. sınıf öğrencilerimiz için uyum programı uygulanacaktır. Öğrencilerimiz saat 10:00 'da okulda hazır bulunacaklardır.

Yayın: 19.08.2022 - Güncelleme: 19.08.2022 12:20 - Görüntülenme: 3640